فرنی برنجی

فرنی برنجیReviewed by مهربانو on Aug 7Rating:

این فرنی قوام و ظاهری مشابه فرنی های دیگر دارد ولی به سبب وجود آرد برنج در آن طعم متفاوت، سنتی و خوشایندی دارد.

مواد لازم : آرد برنج ۱ قاشق غذاخوری

شکر ۲ قاشق غذاخوری

شیر ۱ لیوان

گلاب ۱ قاشق غذاخوری

هل ساییده شده ۱ قاشق چایخوری

در ابتدا آرد برنج و شکر و هل را با هم مخلوط می کنیم. سپس این مواد را در شیر و گلاب کاملاً حل می کنیم ( اگر کاملاً حل نشود گلوله می شود) بعد مخلوط را روی حرارت کم می گذاریم و مرتب هم می زنیم ( در صورتی که مرتب هم نزنید سریع ته می گیرد) حدود ده دقیقه روی حرارت می گذاریم. در وقع آنقدر روی حرارت هم می زنیم تا فرنی به قُل زدن بیافتد و غلیظ شود (هرچه بیشتر قُل بزند غلیظتر می شود) و در پایان سریع در ظرف موردنظر می ریزیم ( اگر سریع در ظرف نریزید فرنی سفت می شود و قوام می گیرد) دقت کنید وقتی هنوز فرنی داغ است در یخچال نگذارید زیرا در اینصورت قوام مناسبی پیدا نمی کند ضمناً ظرف را در جای ثابتی بگذارید زیرا کمترین جابه جایی باعث میشود فرنی ترک بردارد و اصطلاحاً آب بیاندازد.

این فرنی برای شبهای ماه رمضان می تواند دسر مناسب و مغذی باشد.

مطالب مرتبط :
DSC07023 nan-bread sekkekhorma zaatar gereii

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • یک نظر در “فرنی برنجی”
    سميرا درستكار در تاریخ مهر 13, 1391 ساعت 18:22

    بسیار خوشمزه وخوش طعم

    اضافه کردن نظر