ظروف استیل و سلامتی

ظروف استیل و سلامتیReviewed by مهربانو on Jan 23Rating:

در طول روز که با ظروف مختلف پخت و پز می کنیم مهم است که آنها از چه جنسی باشند تا سلامتی ما را محفوظ بدارند بانوانی که امروز در آشپزخانه منازل خود آشپزی می کنند عموماً از ظروف تفلون استفاده می کنند .در این ظروف لایه تفلون برای جلوگیری از انتشار مواد آلومینیومی به درون غذای داخل ظرف است که در صورت خراشیده شدن لایه تفلونی به دلیل استفاده از اسکاچ های نامناسب یا کشیدن قاشق فلزی به کف آن این لایه از بین می رود و با هیچگونه ترمیمی به حالت اولیه خود بازنمی گردد و این امر باعث پخش شدن مواد آلومینیومی به درون غذا می شوند که منجر به ابتلا به بیماری آلزایمر و ناراحتی معده می شود به همین سبب طبق تحقیقات سازمان جهانی بهداشت (WHO) بهترین ظروف جهت تهیه غذا روی حرارت ظروف استیل می باشند که در اثر حرارت دیدن این ظروف روی شعله اجاق یون هایی از سطح آنها به درون غذا وارد می شود که مانع از بروز آلزایمر شده و هیچگونه ناراحتی معده را به دنبال نخواهد داشت .

مطالب مرتبط :
images (1)

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “ظروف استیل و سلامتی”

    اضافه کردن نظر