شیریی کشمشی

شیریی کشمشیReviewed by مهربانو on Jan 20Rating:

شیرینی کشمشی را در هر شیرینی سرایی می توان پیدا کرد ولی برخی مواقع دوست داریم این شیرینی را در خانه تهیه کنیم و در کنار چای داغ میل کنیم.

مواد لازم :

آرد ۱و ۱/۲ پیمانه

تخم مرغ ۲ عدد

پودر شکر ۱ پیمانه

روغن مایع ۴ قاشق غذاخوری

کشمش پلویی به میزان دلخواه

طرز تهیه :

آرد و پودر شکر و کشمش را در ظرفی مخلوط می کنیم. (مقدار کشمش به سلیقه شما می تواند کم یا زیاد باشد فقط دقت کنید خیلی زیاد نباشد) و در ظرفی دیگر تخم مرغ ها را شکسته و روغن را اضافه می کنیم و هم می زنیم. سپس این مخلوط را به مخلوط آرد اضاه کرده و با دست کمی ورز می دهیم. (خمیر کمی حالت چسبندگی دارد که ایرادی ندارد) . کف سینی فر را کاغذ روغنی یا فویل می کشیم و از خمیر به اندازه گردو برادشته با دستمان گرد می کنیم و در سینی با فاصله ۲ سانتی متری می چینیم. و در فر با دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه می گذاریم. (ماندگاری این شیرینی طولانی نیست و تقریباً بعد از ۴۸ ساعت خشک می شود)

مطالب مرتبط :
فانتزی شیرینی-وانیلی رزخرمایی نارگیلی شیرینی-مرباپیچ

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “شیریی کشمشی”

    اضافه کردن نظر