شیرینی گلهای بهشتی

شیرینی گلهای بهشتیReviewed by مهربانو on Feb 1Rating: 5.0شیرینی گلهای بهشتی

این شیرینی خمیر بسیار لطیفی دارد و به هر شکل و قالبی که بخواهید در می آید. ضمناً به سرعت آماده می شود و تا ۴-۵ روز تازگی خود را حفظ می کند.

مواد لازم  (جهت ۳۰ عدد) :

آرد سفید ۱و ۱/۴ پیمانه

روغن جامد ۱ پیمانه

پودر قند ۱ پیمانه

وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری

پودر کاکائو ۱ قاشق سوپخوری

پودر پسته برای تزیین

طرز تهیه :

ابتدا روغن و پودر قند را با هم مخلوط می کنیم تا به شکل کرم درآید. (به جای پودر قند می توانید از شکر آسیاب شده استفاده کنید). سپس وانیل و آرد را افزوده کمی هم می زنیم. و در پایان پودر کاکائو را اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم تا خمیر لطیف و یکدستی حاصل شود. بعد بخشی از خمیر را در قیف ریخته در سینی فر که از قبل با روغن جامد کمی چرب کرده ایم گل می زنیم و روی آن را با پودر پسته تزیین می کنیم. (می توانید از قالب های دیگری استفاده کنید ولی ترجیحاً قالب کوچک باشد). شیرینی را به مدت ۱۵ دقیقه با دمای ۱۴۵ درجه سانتی گراد در فر می گذاریم. (این شیرینی را می توانید با زعفران یا ساده هم تهیه کنید)

مطالب مرتبط :

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “شیرینی گلهای بهشتی”

    اضافه کردن نظر