شیرینی گره ای

شیرینی گره ایReviewed by مهربانو on Jul 8Rating:

این شیرینی به سبب داشتن خمیری بسیار لطیف به راحتی قابل گره زدن می باشد و این کار باعث متفاوت شدن ظاهر شیرینی شما می شود. بهتر است این شیرینی به صورت گرم و تازه مصرف شود.

مواد لازم: آرد ۱و۱/۴ پیمانه

شکر ۱/۴ پیمانه

وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری

آب ۱/۴ پیمانه

کره ۲۵ گرم

تمامی مواد را با هم مخلوط کرده (دقت کنید که کره باید به دمای اتاق رسیده باشد) سپس خوب ورز می دهیم و در ظرف در بسته در یخچال به مدت ۱ ساعت قرار می دهیم . بعد از این مدت خمیر را گلوله کرده به شکل فیتیله در می آوریم و روی تخته آشپزخانه به ضخامت نیم سانت به شکل نوار پرس می کنیم دو طرف آن را با چاقو کمی صاف می کنیم و یک گره ساده ولی نه کامل می زنیم و در روغن سرخ می کنیم. بدلخواه خود می توانید روی آن را پودر شکر بریزید. اگر گره زدن برایتان مشکل است به شکل حلقه درآورید و سرخ کنید.

مطالب مرتبط :
DSC07023 nan-bread berenji sekkekhorma zaatar

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “شیرینی گره ای”

    اضافه کردن نظر