شیرینی گاتا

شیرینی گاتاReviewed by مهربانو on Dec 22Rating:

مواد لازم: آرد ۳و۳/۴ پیمانه                        مواد میانی:آرد ۱ پیمانه

تخم مرغ ۲ عدد                                                           روغن جامد ۲/۴ پیمانه

کره ۲۵۰ گرم                                                            شکر ۲پیمانه

بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری                                      هل ۲ قاشق چایخوری

وانیل ۱ قاشق چایخوری                                                جوز هندی ۱/۳ یک عدد

ماست ۳/۴ پیمانه

مواد رومال: زرده تخم مرغ ۱ عدد

کنجد برای تزیین

طرز تهیه: مواد خشک را با هم مخلوط می کنیم  .کره را به دمای اتاق رسانده و کمی از مخلوط آرد و بکینگ پودر و وانیل را به کره افزده و با همزن هم میزنیم سپس تخم مرغ و ماست را نیز افزده کمی از مخلوط مواد خشک را افزوده و هم میزنیم سپس بقیه آرد را اضافه کرده و آنقدر هم میزنیم تا کاملاً با هم مخلوط شود.

برای تهیه مواد میانی روغن جامد را در ظرف ریخته و آرد و شکر را به آن می افزاییم سپس هل را افزوده و ۱/۳جوز هندی را خیلی ریز رنده می کنیم و با همزن هم میزنیم.

در این مرحله خمیر را حسابی ورز داده و در سینی فر که فویل کشیده ایم به ضخامت نیم سانتی متر پهن می کنیم و مواد میانی را روی ان ریخته و با قاشق پرس می کنیم سپس بقیه خمیر را روی سینی دیگری که روی آن را با نایلون فریزر پوشانده ایم پهن می کنیم و بعد آرام به نحوی که خمیر پاره نشود آن را روی خمیر قبلی برمی گردانیم و لبه های آن دو لایه خمیر را با هم پرس می کنیم و روی آن را  زرده تخم مرغ می زنیم و کمی کنجد می پاشیم و در فر برقی با دمای ۱۵۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه می گذاریم پس از خارج کردن ان از فر همانطور که هنوز داغ است آن را به صورت مستطیل برش میزنیم و بعد از اینکه کاملاً خنک شد ان را از فویل جدا می کنیم.

مطالب مرتبط :
DSC07023 nan-bread berenji sekkekhorma zaatar

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “شیرینی گاتا”

    اضافه کردن نظر