شیرینی کرانچی

شیرینی کرانچیReviewed by مهربانو on Apr 7Rating: 5.0شیرینی کرانچی

این شیرینی حالت بیسکوییتی دارد و طعمی بین شور و شیرین دارد به همین سبب برای عصرانه به همراه چای بسیار مناسب می باشد.

مواد لازم (برای ۱۰-۱۲ عدد):

آرد ۲و ۱/۴ پیمانه

ماست ۱/۴ پیمانه

زرده تخم مرغ ۳ عدد

شکر ۱/۴ پیمانه

روغن جامد ۱/۲ پیمانه یا ۱۰۰ گرم کره

بکینگ پودر ۱ قاشق  چایخوری

کنجد برای تزیین

طرز تهیه :

ابتدا روغن جامد و شکر را با هم مخلوط می کنیم. اگر از کره استفاده می کنید بگذارید به دمای محیط برسد. سپس ۲ عدد زرده تخم مرغ و ماست را افزوده و خوب مخلوط می کنیم. در پایان بکینگ پودر و آرد را کم کم اضافه می کنیم و ورز می دهیم. به شکل دلخواه قالب می زنیم و در سینی فر چیده روی آن را با زرده تخم مرغ باقی مانده طلایی می کنیم و کمی کنجد می پاشیم و سینی را با دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۶-۲۰ دقیقه حرارت می دهیم. می گذاریم کمی طلایی شود. بعد از اینکه کمی خنک شد از سینی خارج کرده نوش جان کنید.

keranchi

مطالب مرتبط :

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “شیرینی کرانچی”

    اضافه کردن نظر