شیرینی چورک

شیرینی چورکReviewed by مهربانو on Nov 18Rating:

این شیرینی به سبب وجود مایه خمیر در آن کمی سفت می باشد و تُرد و شکننده نیست . وجود دارچین در این شیرینی آن را برای شب های سرد پاییزی به همره چای دلچسب می کند.

مواد لازم :

آرد ۲ پیمانه

آب ۱/۲ پیمانه

خمیر مایه ۱ قاشق سوپخوری

روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری

دارچین ۲ قاشق سوپخوری

شکر ۵ قاشق سوپخوری

پودر گردو ۲ قاشق سوپخوری

طرز تهیه :

خمیر مایه را با آب مخلوط کرده شکر را می افزاییم . آرد را کم کم اضافه کرده و خوب ورز می دهیم. روغن مایع را افزوده و مجدداً ورز می دهیم. خمیر را با دستمان باز می کنیم و دارچین و پودر گردو را وسط خمیر ریخته خمیر را دوباره خوب ورز می دهیم. (خمیر این شیرینی چسبنده است) بعد خمیر را با دست به صورت رول درآورده و با قیچی آشپزخانه تکه تکه می کنیم و با فاصله در سینی فر قرار می دهیم. سینی را در فر خاموش به مدت ۱ ساعت قرار می دهیم تا خمیر استراحت کند. سپس به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد حرارت می دهیم .(این شیرینی ماندگاری طولانی ندارد و به عنوان عصرانه یا به همراه چای مناسب است و گزینه خوبی برای پذیرایی از مهمان نمی باشد)

مطالب مرتبط :
مرغ-مخصوص DSC07681 appleckake mafin-albaloo ranginak

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “شیرینی چورک”

    اضافه کردن نظر