شیرینی پفکی

شیرینی پفکیReviewed by مهربانو on Mar 15Rating: 5.0شیرینی پفکی

این شیرینی به همراه چای بسیار خوش طعم می باشد و به آسانی تهیه می شود.

مواد لازم :

سفیده تخم مرغ ۲ عدد

پودر قند ۳/۴ پیمانه

نمک ۱/۸ قاشق چایخوری

ترایفل رنگی برای تزیین

طرز تهیه :

در ابتدا سفیده را از زرده جدا کرده و سفیده را با دور تند همزن آنقدر می زنیم تا کف کند و با تکان دادن ظرف نریزد و حجم آن چند برابر شود. (این شیرینی حتماً باید با همزن زده شود) سپس همانطور که هم می زنیم کم کم پودر قند را اضافه می کنیم و به هم زدن ادامه می دهیم و در پایان هم نمک را اضافه می کنیم. فر را حتماً از قبل گرم می کنیم تا شیرینی وا نرود. بعد  با قاشق کم کم از خمیر شیرینی برداشته و در سینی فر که از قبل آن را با فویل یا کاغذ روغنی پوشانده ایم با فاصله از هم می ریزیم و روی آن را ترایفل می پاشیم و به مدت ۳۵ دقیقه با دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد حرارت می دهیم. (این شیرینی نباید تغییر رنگ دهد) بعد از اینکه کمی خنک شد آن را از سینی فر جدا می کنیم.

این شیرین را می توانید برای سفره عیدانه خود تهیه کنید.

مطالب مرتبط :

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “شیرینی پفکی”

    اضافه کردن نظر