شیرینی وانیلی

شیرینی وانیلیReviewed by مهربانو on Feb 16Rating: 5.0شیرینی وانیلیاین شیرین بسیار ترد می باشد و ماندگاری طولانی دارد. در دمای اتاق 3-4 روز تازه می ماند

این شیرین بسیار ترد می باشد و ماندگاری طولانی دارد. در دمای اتاق ۳-۴ روز تازه می ماند

مواد لازم :

آرد ۳ پیمانه

روغن جامد ۱ پیمانه

شکر ۲/۳ پیمانه

زرده تخم مرغ ۲ عدد

شکلات برای تزیین

وانیل ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه :

روغن جامد و شکر را با هم مخلوط می کنیم تا به شکل کرم درآید. وانیل و زرده ها را افزوده مجدداً مخلوط می کنیم تا کاملاً مواد به خورد هم روند. در پایان آرد را اضافه کرده کمی ورز میدهیم و روغن مایع را افزوده و خوب ورز می دهیم.  سپس خمیر را به شکل دلخواه قالب زده با دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه در فر می گذاریم. (این شیرینی تغییر حجم چندانی ندارد بنابراین می توانید شیرینی ها را در سینی فر نزدیک به هم بچینید)(رنگ این بیسکویت نباید تغییر کند و فقط باید خودش را بگیرد). (حتماً بعد از اینکه خنک شد از سینی فر جدا کنید تا خرد نشود.) بریا تزیین مقداری شکلات تخته را روی حرارت بخار آب ذوب کرده و با حرکت سریع دست روی شیرینی ها می ریزیم(شکلات گرم و شیرینی ها سرد باشد)

شیرینی-وانیلی

مطالب مرتبط :
hdr باقلوا IMG_20150224_215151 DSC07662 benye

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “شیرینی وانیلی”

    اضافه کردن نظر