شیرینی قاشقی

شیرینی قاشقیReviewed by مهربانو on Jan 17Rating:

مواد لازم: آرد ۲ پیمانه

شکر ۲ قاشق غذاخوری

روغن مایع ۴ قاشق غذاخوری

تخم مرغ ۲ عدد

زنجبیل ۱/۲ قاشف چایخوری

پودر شکر و دارچین برای تزیین

طرز تهیه: ابتدا تمامی مواد را با هم مخلوط کرده و خوب ورز میدهیم سپس خمیر را در نایلکس فریزر گذاشته ۲ ساعت در یخچال استراحت میدهیم. پس از ۲ ساعت خویر را خارج کرده و حسابی ورز میدهیم ( خمیر این شیرینی کمی سفت است و نیاز به ورز دادن زیادی دارد) در این مرحله کمی از خمیر را برداشته و در قاشق شربتخوری قرار  داده فشار میدهیم تا کمی پرس شود و در ماهیتابه قرار میدهیم تا سرخ شود و در پایان همانطور که داغ است در مخلوط پودر شکر و دارچین می غلتانیم .

 

مطالب مرتبط :
DSC07023 nan-bread berenji sekkekhorma zaatar

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “شیرینی قاشقی”

    اضافه کردن نظر