شیرینی قاشقی
نویسنده: مهربانو | در موضوع شیرینی پزی | تعداد بازدید : 3,224مواد لازم: آرد ۲ پیمانه
شکر ۲ قاشق غذاخوری
روغن مایع ۴ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۲ عدد
زنجبیل ۱/۲ قاشف چایخوری
پودر شکر و دارچین برای تزیین
طرز تهیه: ابتدا تمامی مواد را با هم مخلوط کرده و خوب ورز میدهیم سپس خمیر را در نایلکس فریزر گذاشته ۲ ساعت در یخچال استراحت میدهیم. پس از ۲ ساعت خویر را خارج کرده و حسابی ورز میدهیم ( خمیر این شیرینی کمی سفت است و نیاز به ورز دادن زیادی دارد) در این مرحله کمی از خمیر را برداشته و در قاشق شربتخوری قرار داده فشار میدهیم تا کمی پرس شود و در ماهیتابه قرار میدهیم تا سرخ شود و در پایان همانطور که داغ است در مخلوط پودر شکر و دارچین می غلتانیم .
مطالب مرتبط :





بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.
اضافه کردن نظر