شیرینی شکرین

شیرینی شکرینReviewed by مهربانو on Sep 5Rating:

مواد لازم: آرد ۲ پیمانه                                   مواد میانی: شکر ۲ قاشق غذاخوری

آب ۱/۲ پیمانه                                                               پودر پسته ۲ قاشق غذاخوری

روغن مایع ۱/۲ پیمانه                                                     پودر گردو ۲قاشق غذاخوری

بکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری                                      روغن مایع ۱ قاشق سوپخوری

پودر شکر برای روی شیرینی

طرز تهیه: ابتدا روغن را به آرد اضافه کرده مخلوط می کنیم سپس آب و بکینگ پودر را افزوده خوب ورز می دهیم . روی ظرف را پوشانده در دمای اتاق به مدت ۴۵ دقیقه استراحت می دهیم. بعد از این مدت خمیر را روی سطح صاف با وردنه باز کرده و به صورت مثلث های بزرگ با سرِ  کارد برش می زنیم و کمی از مواد را در بخش قاعده مثلث قرار داده و مثلث را به سمت نوک آن لول می کنیم و در فر با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۰ دقیقه قرار می دهیم . پس از اینکه شیرینی ها را از فر خارج کردیم زمانی که هنوز داغ هستند آنها را در پودر شکر می غلتانیم.

مطالب مرتبط :
DSC07023 nan-bread berenji sekkekhorma zaatar

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “شیرینی شکرین”

    اضافه کردن نظر