شیرینی سوئدی

شیرینی سوئدیReviewed by مهربانو on Jan 2Rating:

این شیرینی با تنوع مواد بسیار کم و به راحتی و سرعت تهیه می شود. و وقتی که برای تهیه شیرینی عجله دارید و مواد کافی هم در منزل ندارید این شیرینی بهترین انتخاب است.

مواد لازم :

آرد ۱و۱/۲ پیمانه

روغن جامد ۱/۲ پیمانه

شکر آسیاب شده ۱/۲ پیمانه

وانیل یا پودر هل ۱/۵ قاشق چایخوری

طرز تهیه :

ابتدا پودر شکر و روغن را با هم با قاشق مخلوط می کنیم تا کاملاً مخلوط شود. سپس آرد و وانیل یا پودر هل را افزوده و ورز می دهیم. بنا به سلیقه خود می توانید قالب بزنید و یا اینکه با دست گرد کنید و در سینی فر بچینید و به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد بگذارید. رنگ این شیرینی نباید زیاد تغییر کند. برای تزیین می توانید از پودر پسته استفاده کنید . می توانید هم چیزی نیافزایید چون ارتباطی با طعم شیرینی ندارد.

این شیرینی به سبب ترد بودن آن ماندگاری طولانی دارد و سفت نمی شود. فقط بعد از پخت بگذارید کمی خنک شود بعد از سینی خارج کنید.

 

مطالب مرتبط :

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “شیرینی سوئدی”

    اضافه کردن نظر