شیرینی دو رنگ
نویسنده: مهربانو | در موضوع شیرینی پزی | تعداد بازدید : 357این شیرینی با ظاهری متفاوت برای عید مناسب بوده و زینت بخش میهمانی هایتان خواهد بود.
مواد لازم :
آرد ۴ پیمانه
روغن جامد ۱/۲ پیمانه
پودر قند ۱ و ۱/۲ پیمانه
زرده تخم مرغ ۲ عدد
وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر کاکائو ۲ قاشق سوپخوری
طرز تهیه :
روغن جامد و پودر قند را با هم مخلوط می کنیم و زرده ها را اضافه کرده و خوب هم می زنیم تا کرِم مانند شود. وانیل و ارد را کم کم افزوده و ورز می دهیم. سپس خمیر را به دوقسمت تقسیم کرده و به نیمی از آن پودر کاکائو اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم تا پودر کاکائو به خورد خمیر رود. خمیر را در نایلون فریزر گذاشته و ۲ و ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت می دهیم. بعد زا این مدت. برای مدل شطرنجی مربع ها را یکی یکی درست کرده و کنار هم می گذاریم و اندکی فشار می دهیم. تا به هم بچسند. برای مدل مارپیچ، یک رنگ را روی سینی پهن کرده و رنگ دیگر را روی آن پهن می کنیم(زیاد فشار ندهید) و رول می کنیم و برش می زنیم. (موقع رول کردن مرتب با دست خمیر را انسجام دهید). شیرینی ها را بافاصله ز هم در سینی چیده و به مدت ۱۳-۱۵ دقیقه با دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد در فر برقی می گذاریم. (نباید زیاد تغییر رنگ دهد).
مطالب مرتبط :





بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.
از شکلش پیداست که خیلی خوش مزن 😀
اضافه کردن نظر