شیرینی دانمارکی

شیرینی دانمارکیReviewed by مهربانو on Mar 16Rating:

این شیرینی مشابه شیرنی دانمارکی بازار است و عیناً مانند آن نیست و تهیه آن بسیار ساده می باشد و برای سفره های نوروز شما مناسب می باشد.

مواد لازم برا ی خمیر: آرد ۵ پیمانه    مواد لازم برای کرم:گلاب ۲ پیمانه          مواد روی شیرینی: شکر ۱ و ۱/۲ پیمانه

شیر ۱ پیمانه                                 شکر ۱ پیمانه                                     آب ۱ پیمانه

خمیر مایه ۱/۲ قاشق غذاخوری         آرد ۸ قاشق غذاخوری                           آبلیمو ۱/۴ پیمانه

تخم مرغ ۳ عدد                             وانیل ۱/۲ قاشق چلیخوری                      کنجد کمی

شکر ۱/۲ پیمانه

روغن مایع ۱ پیمانه

زعفران آبکرده ۱/۲ قاشق غذاخوری

وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری

طرزتهیه کرم : ابتدا گلاب را جوشانده سپس آرد و شکر و وانیل را یکباره افزوده هم میزنیم تا کرم حاصل شود. ( اگر آرد را کم کم اضافه کنید در آب گلوله می شود)

طرز تهیه خمیر : تمامی مواد به غیر از آرد و خمیر مایه را با هم مخلوط می کنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند سپس خمیرمایه را اضافه کرده مخلوط کرده و آرد را کم کم می افزاییم و کمی مخلوط می کنیم در پایان خمیر را ورز می دهیم باید خمیر به دست نچسبد اگر چسبناک بود به آن ارد اضافه می کنیم و اگر خیلی خشک بود روغن مایع اضافه می کنیم . در این مرحله خمیر را با وردنه باز کرده وسط آن کرم زده (خمیر را زیاد با وردنه باز نکنید یعنی دقت کنید خمیر زیاد نازک نشود البته خیلی ضخیم هم نباشد) به صورت کتابی تا می کنیم و با چاقو به اندازه دلخواه برش می زنیم و کمی کنجد می پاشیم در سینی فر گذاشته در جای نسبتاً گرم به مدت ۱ الی ۱ساعت و نیم می گذاریم تا ور بیاید سپس با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه می گذاریم تا طلایی شود . بعد از اتمام پخت شیرینی روی آن کمی شربت می ریزیم.

طرز تهیه شربت: شکر را در آب حل کرده روی حرارت بالا می گذاریم تا حدود ۵-۷ دقیقه قُل بزند.

 

 

مطالب مرتبط :
DSC07023 nan-bread berenji sekkekhorma zaatar

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • ۲ نظر در “شیرینی دانمارکی”
    فرشته در تاریخ اسفند 21, 1392 ساعت 10:02

    ba salam va khaste nabashin. aya be keremetun nabayad neshteh bezanin?

    مهربانو در تاریخ اسفند 22, 1392 ساعت 23:35

    منبعی که من از اون شیرینی رو یاد گرفتم نشاسته نداشت. ولی اگر فکر میکنید نشاسته شیرینی رو خوش طعم تر میکنه استفاده کنید. آشپزی و شیرینی پزی اونقدر انعطاف داره که برای دستور پخت تا جایی که قوام غذا بهم نریزه میشه تغییرات ایجاد کرد.

    اضافه کردن نظر