شیرینی خشک

شیرینی خشکReviewed by مهربانو on Nov 7Rating:

این شیرینی را به سبب نرم بودن خمیر آن می توانید با ماسوره گل بزنید و می توانید در انواع زعفرانی یا وانیلی تهیه کنید. این شیرینی سریع تهیه می شود و ماندگاری طولانی دارد.

مواد لازم :

آرد ۱و ۲/۳ پیمانه

پودر شکر ۸ قاشق غذاخوری

روغن جامد ۱/۲ پیمانه

تخم مرغ ۱ عدد کوچک

روغم مایع ۲ قاشق غذاخوری

پودر کاکائو ۲ قشق غذاخوری

طرز تهیه :

ابتدا پودر شکر و روغن جامد را با هم مخلوط می کنیم سپس تخم مرغ را افزوده با همزن مخلوط می کنیم تا یکدست شود. بعد آرد را کم کم اضافه کرده روغن مایع را می افزاییم و خوب ورز می دهیم تا خمیر نرمی بدست آید. سپس به دلخواه شکل می  دهیم و در فر با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه می گذاریم. (اگر خمیر سفت بود روغن مایع اضافه کنید)

 

مطالب مرتبط :
فانتزی شیرینی-وانیلی رزخرمایی نارگیلی شیرینی-مرباپیچ

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “شیرینی خشک”

    اضافه کردن نظر