شیرینی خرما و زنجفیل

شیرینی خرما و زنجفیلReviewed by مهربانو on Apr 28Rating: 5.0شیرینی خرما و زنجفیل

این شیرینی به سبب وجود خرما و زنجفیل در آن باید همراه نوشیدنی خنک مانند آب زرشک نوش جان شود.

مواد لازم :                                               مواد میانی :

آرد ۱ و ۱/۳ پیمانه                                  خرما ۱۴-۱۶ عدد

شکر ۴ قاشق سوپخوری                           روغن مایع ۱ قاشق غذاخوری

آب ۱ قاشق غذاخوری                              پودر زنجفیل ۱/۳ قاشق چایخوری

خمیر مایه ۱ قاشق چایخوری

تخم مرغ ۱ عدد

کره ۱۰۰ گرم

طرز تهیه :

آب و مایه خمیر و شکر را با هم خوب مخلوط کرده و کمی از آرد و بقیه شکر و تخم مرغ را افزوده مخلوط می کنیم. در این مرحله کره را افزوده و خوب هم می زنیم. کم کم بقیه آرد را اضافه کرده و ورز می دهیم تا جایی که به دست نچسبد. روی خمیر را پوشانده و به مدت ۱ ساعت در یخچال می گذاریم.

برای مواد میانی ، هسته خرما ها را جدا کرده و در صورت امکان از چرخ گوشت رد کنید تا یکدست شود. در غیر این صورت همراه با روغن مایع خوب ورز دهید. (اگر چرخ می کنید روغن مایع را نصف کنید) و در پایان پودر زنجفیل را به آن بیافزایید.

بعد از ۱ ساعت مقداری از خمیر را برداشته روی آن نایلون فریزر گذاشته و با وردنه کمی پهن می کنیم. به ارتفاع ۱ سانتی متر. و وسط آن را خرما می گذاریم و دو تا رول می کنیم وبا فاصله از هم برش می دهیم و در سینی می چینیم. در همان سینی فر وسط شیرینی ها را تا نیمه برش می زنیم و روی آنها کنجد می پاشیم. و در فر به مدت ۱۵ دقیقه با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم.

khormaii

 

 

مطالب مرتبط :
رزخرمایی 20111214116 DSC06825 DSC06717 shirini-khormaii

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “شیرینی خرما و زنجفیل”

    اضافه کردن نظر