شیرینی حلقه ای

شیرینی حلقه ایReviewed by مهربانو on Sep 12Rating:

مواد لازم: آرد سفید ۲ و ۱/۴ پیمانه

روغن جامد ۲/۳ پیمانه

وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری

شکر ۳/۴ پیمانه

تخم مرغ ۱ عدد

آب ۱ قاشق غذاخوری

پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری

روغن مایع ۱/۲ پیمانه

طرز تهیه: ابتدا شکر و روغن و تخم مرغ را با هم خوب مخلوط می کنیم سپس وانیل وآب را افزوده کمی هم می زنیم در این مرحله آرد را کم کم اضافه کرده ورز می دهیم پس از ورز دادن خمیری ترد به دست خواهد آمد روغن مایع را اضافه کرده خوب ورز می دهیم تا خمیر نرمی بدست آید. خمیر را در نایلون گذاشته ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت می دهیم. پس از نیم ساعت خمیر را از یخچال خارج کرده کمی ورز می دهیم سپس خمیر را به دو نیم تقسیم کرده به نصف خمیر پودر کاکائو اضافه کرده ورز می دهیم تا پودر کاکائو به خورد خمیر برود . ( البته افزودن کاکائو امری سلیقه ای است .) فر را روشن می کنیم تا گرم شود(اگر فر را گرم نکنید بعد از اینکه خمیر را در فر گذاشتید فر شروع به گرم شدن می کند و این امر باعث می شود که شیرینی هایی که بکینگ پودر ندارند هم پهن شده و به هم بچسبند.) و سینی فر را با روغن جامد چرب می کنیم (هیچگاه سینی را با روغن مایع چرب نکنید چون در طی پخت شیرینی به خورد خمیر رفته و شیرینی به سینی می چسبد) و خمیر را به دلخواه قالب می زنیم. اما برای زدن قالب حلقه ای با قالب دایره بزرگ ابتدا قالب زده سپس با قالب دایره خیلی کوچک وسط آن را حفره ایجاد می کنیم. ( به جای قالب می توان از لیوان و در بطری استفاده کرد)این شیرینی را با دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه در فر می گذاریم.

مطالب مرتبط :

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “شیرینی حلقه ای”

    اضافه کردن نظر