شیرینی برنجی

شیرینی برنجیReviewed by مهربانو on Jul 22Rating:

مواد لازم:آرد سفید ۱ پیمانه

آرد برنج ۱ پیمانه

پودر قند ۱/۳ پیمانه

روغن مایع ۱/۲ پیمانه

هل آسیاب شده ۱ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه:

ابتدا هر دو آرد را با هم مخلوط کرده پودر قند و هل آسیاب شده  را به آنها اضافه می کنیم. سپس روغن مایع را افزوده خوب ورز می دهیم تا روغن خوب به خورد مواد خشک برود و خمیر یکدستی حاصل شود . از خمیر به اندازه گردو برداشته قالب می زنیم و در سینی فر که با روغن جامد چرب کرده ایم قرار می دهیم . این شیرینی را با دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه در فر می گذاریم.

مطالب مرتبط :
atabaki

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “شیرینی برنجی”

    اضافه کردن نظر