شوید لوبیا پلو

شوید لوبیا پلوReviewed by مهربانو on Feb 19Rating: 5.0شوید لوبیا پلو

این پلو بدون گوشت و به سرعت تهیه می شود و به همراه ترشی غذای بسیار مناسبی می باشد.

مواد لازم :

لوبیا چشم بلبلی ۱ لیوان

برنج ۲ لیوان

پیاز ۲ عدد متوسط

شوید ۱/۳ لیوان

سیب زمینی ۱ عدد متوسط

زرد چوبه ۲ قاشق مربا خوری

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه :

در ابتدا لوبیا را از شب قبل می گذاریم خیس بخورد . روز بعد بعد زا دور ریختن آب آن، همراه با مقداری آب در حدی که روی آن را بگیرد می گذاریم تا نرم شود. برنج را شسته و می گذاریم خیس بخورد. در این فاصله سیب زمینی را نگینی خرد کرده و سرخ می کنیم و کنار می گذاریم. پیاز ها را هلالی ریز کرده و تفت می دهیم و هگام تفت ۱ قاشق مرباخوری زرد چوبه را اضافه می کنیم. آب برنج را دور ریخته و در قابلمه آب می گذاریم تا بجوشد و به آن نمک و ۱ قاشق مرباخوری زرد چوبه و اضافه می کنیم .سپس برنج را در آن ریخته می گذاریم تا بپزد ولی لِه نشود. بعد از پختن برنج آن را آبکش کرده. کف قابلمه را کمی روغن می زنیم. و برنج را همراه با لوبیا که حالا پخته و شوید و پیاز می گذاریم تا دم بکشد. بعد از دم کشیدن برنج سیب زمینی را روی آن قرار می دهیم. (البته می توانید سیب زمینی را با آن مخلوط کنید.) (اگر از شوید خشک استفاده می کنید قبل از اضافه کردن به برنج حدود ۳-۴ دقیقه بگذارید هماره کمی آب خیس بخورد)

مطالب مرتبط :
DSC07953 DSC06319 tahchin-bademjan halim-bademjan zereshk

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • ۲ نظر در “شوید لوبیا پلو”
    Baran در تاریخ مرداد 3, 1392 ساعت 11:49

    خوش رنگ و لعاب و کاملآ اشتها آور
    دلم ضعف رفت D-:

    دیلا سلیمیان در تاریخ مرداد 31, 1393 ساعت 11:41

    من که خوشم نیومد

    اضافه کردن نظر