شوربای عدس

شوربای عدسReviewed by مهربانو on Aug 12Rating:

مواد لازم:عدس قرمز ۱ پیمانه

برنج ۱/۲ پیمانه

پیاز ۲ عدد بزرگ

گوشت چرخ کرده ۱ پیمانه

رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری

رشته فرنگی به مقدار دلخواه

آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و زرد چوبه به میزان لازم

طرز تهیه: ابتدا عدس و برنج خام را شسته در قابلمه با کمی آب در حدی که رویش را بپوشاند روی حرارت می گذاریم تا نرم شود. در ماهیتابه ای به صورت مجزا پیاز ریز شده را تفت می دهیم و زردچوبه را به آن می افزاییم سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کرده تفت می دهیم در آخر رب گوجه فرنگی را افزوده کمی تفت می دهیم. این مواد رابه عدس و برنج افزوده به آن آب اضافه می کنیم. ( مقدار آب به این بستگی دارد که غلظت شوربا را چقدر بپسندید.) می گذاریم تمامی مواد با هم جا بیافتد و به قل قل بیافتد سپس رشته فرنگی را به مقداری که می پسندید ( دقت کنید زیاد نشود چون زیاد شدن رشته فرنگی باعث خمیری شدن شوربا می شود.) اضافه می کنید چند قل که زد در پایان آبلیمو و نمک و فلفل را اضافه میکنیم. و سریع حرارت را خاموش می کنیم.

 

مطالب مرتبط :

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • ۲ نظر در “شوربای عدس”
    میعاد نجومی در تاریخ مرداد 25, 1390 ساعت 17:52

    طعم لذیذی داره مرسی

    مهربانو در تاریخ مرداد 26, 1390 ساعت 19:53

    خوشحالم که مورد پسند شما واقع شده.

    اضافه کردن نظر