سکه خرمایی

سکه خرماییReviewed by مهربانو on Jul 26Rating:

این شیرینی به علت وجود خرما و گردو در آن بسیار مقوی بوده و نوشجان کردن آن در شبهای ماه رمضان باعث افزایش انرژی در طول روز می شود. علت نامگذاری آن به این خاطر است که ظاهری مشابه سوهان سکه ای دارد.

مواد لازم : آرد ۲ پیمانه           مواد میانی : خرما ۱ پیمانه بدون هسته

خامه ۱/۲ پیمانه                                  روغن مایع ۱ قاشق غذاخوری

روغن جامد ۱/۳ پیمانه                          گردو خرد شده ۲ قاشق غذاخوری

وانیل کمی

طرز تهیه : ابتدا روغن جامد و خامه را با هم مخلوط کرده خوب هم میزنیم . آرد و وانیل را افزوده خوب ورز می دهیم . خمیر را در ظرف در بسته به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال می گذاریم. برای تهیه مواد میانی خرما را با روغن مایع کاملاً ورز میدهیم تا خرما کاملاً نرم و یکدست شود. خمیر را از یخچال خارج کرده کف ظرفی با قطر ۲۰ سانتی متر را فویل گرفته نصف خمیر را کف ظرف پرس می کنیم. خرما را که کاملاً یکدست شده روی خمیر پرس می کنیم . خرما باید کاملاً روی خمیر را بپوشاند. سپس بقیه خمیر را روی خرما پهن می کنیم و گردو خرد شده را روی آن می پاشیم و کمی با کف دست فشار می دهیم تا هنگام برش جدا نشود. در پایان ظرف مورد نظر را در فر برقی با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه می گذاریم. (اگر دوست دارید شیرینی شما خرمای بیشتری داشته باشد می توانید مقدار خرما را افزایش دهید.)

مطالب مرتبط :
DSC07023 nan-bread berenji zaatar gereii

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “سکه خرمایی”

    اضافه کردن نظر