سوپ خامه و جو

سوپ خامه و جوReviewed by مهربانو on Jun 3Rating: 5.0سوپ خامه و جواین سوپ شباهت بسیاری به سوپ های سفید رستوران دارد و به عنوان پیش غذا بسیار خوش طعم می باشد.

این سوپ شباهت بسیاری به سوپ های سفید رستوران دارد و به عنوان پیش غذا بسیار خوش طعم می باشد.

مواد لازم :

جو پرک ۴ قاشق  غذاخوری

خامه صبحانه ۲ قاشق غذاخوری

جعفری خرد شده ۱/۲ قاشق غذاخوری

پیاز ۱ عدد کوچک

آرد ۱/۲ قاشق غذاخوری

آب ۲ لیوان

آبلیمو  ۱ قاشق مربا خوری

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه :

پیاز را ریز خرد کرده  و همراه با جو پرک در آب ریخته می گذاریم کمی نرم شود. جعفری را نیز اضافه کرده.  سپس آرد و آبلیمو و نمک و فلفل را اضافه کرده  و کمی روی حرارت کم به آن زمان می دهیم. در پایان خامه را افزوده و ۳-۴ دقیقه زمان می دهیم.

soop-shir

مطالب مرتبط :
DSC08023

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “سوپ خامه و جو”

    اضافه کردن نظر