سمبوسه

سمبوسهReviewed by مهربانو on Oct 28Rating:

این غذا اصالتاً هندی است ولی سالهاست که ایرانیان خصوصاً جنوبی های عزیز به شکلها و طعم های مختلف آن را تهیه می کنند که این هم یک نوع از انواع سمبوسه است که به راحتی آماده می شود.

مواد لازم :

سیب زمینی ۲ عدد متوسط

پیاز ۲ عدد متوسط

تره ۱/۳ پیمانه

زرد چوبه ۲ قاشق مرباخوری

نمک و فلفل به میزان دلخواه (اصولاً این غذا به تندی گرایش دارد)

نان لواش برش خورده ۱ بسته

طرز تهیه :

ابتدا برای تهیه مایه ، سیب زمینی را آب پز می کنیم. سپس به صورت نگینی خرد می کنیم و کنار می گذاریم. پیاز را ریز خرد کرده و کمی تفت می دهیم بعد تره خرد شده را نیز به آن افزوده و کمی تفت می دهیم. وزرد چوبه و نمک و فلفل را می افزاییم و سیب زمینی خرد شده را نیز به پیازو تره اضافه می کنیم و کمی مخلوط می کنیم.

برای پیچیدن سمبوسه ، ابتدا نان را با عرض ۸-۱۰سانتی متر به صورت نواری شکل می بریم. سپس مطابق تصویر مثلثی شکل تا می زنیم.

تای دوم را نیز مثلثی شکل می زنیم.

و در تای دوم مایه را می ریزیم.

بعد به همین سبک تا پایان نان بریده شده مثلثی شکل تا می کنیم و اضافه آخر نان را در تای آخر فرو می بریم یا اینکه برای اینکه باز نشود از سمتی که نان باز است در ماهیتابه می گذاریم تا هنگام سرخ شدن کاملاً بسته شود.

در پایان در روغن سرخ می کنیم تا طلایی شود.

مطالب مرتبط :

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “سمبوسه”

    اضافه کردن نظر