ساندویچ گوشت

ساندویچ گوشتReviewed by مهربانو on Nov 20Rating: 5.0ساندویچ گوشتاین ساندویچ به طور کامل یعنی هم خمیر و هم مایه آن در خانه طبخ میشود به همین سبب سالم می باشد.

این ساندویچ به طور کامل یعنی هم خمیر و هم مایه آن در خانه طبخ میشود به همین سبب سالم می باشد.

مواد لازم:

آرد ۳و ۱/۲ پیمانه               مواد میانی: پیاز ۱ عدد متوسط

خمیر مایه ۱ قاشق غذاخوری                  سبزی معطر ۱ قاشق غذاخوری

نمک کمی                                         گوشت چرخ کرده ۱۵۰گرم

شیر ولرم ۱و ۱/۲ پیمانه                     هویج ۱ عدد کوچک

تخم مرغ ۲ عدد                                  دارچین ۱ قاشق چایخوری

روغن مایع ۱/۲ پیمانه                          نمک و فلفل به میزان دلخواه

روغن جامد ۱/۳ پیمانه                            زردچوبه ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه :

برای تهیه خمیر ؛ آرد را با تخم مرغ خوب هم زده سپس روغن مایع ، شیر ولرم و روغن جامد را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم . در این مرحله خمیر مایه و نمک را افزوده و حسابی ورز میدهیم تا یکدست شود. روی ظرف را پوشانده و حدود ۳-۴ ساعت در دمای اتاق می گذاریم تا ور بیاید.

برای تهیه مایه درونی ؛ پیاز را ریز خرد کرده و با گوشت چرخ کرده و زردچوبه کمی تفت داده ، هویج رنده شده و سبزی معطر را به همراه دارچین اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم. در پایان هم نمک و فلفل را اضافه می کنیم.

برای تهیه ساندویچ ؛ خمیر را با اندکی آرد (به دست نچسبد) مجدد ورز می دهیم از خمیر هر بار به اندازه نارنگی برداشته و در سینی با دست (یا با وردنه روی تخته) باز می کنیم. با چاقو یک مستطیل از آن برش می زنیم و مقداری از مایه را میان آن گذاشته و رول می کنیم. سپس با کف دست روی آن را کمی فشار میدهیم تا صاف و تخت تر شود و با نوک چاقو روی هر ساندویچ چند شیار ایجاد می کنیم تا ساندویچ کاملاً پخته شود و درون آن خمیری نماند.

سپس ساندویچ ها را با فاصله در سینی فر قرار داده. با دمای ۱۲۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ دقیقه می گذاریم بپزد و با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ دقیقه می گذاریم تا طلایی و برشته شود.

ساندویچ-گوشت

مطالب مرتبط :
DSC08054 sandwich

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “ساندویچ گوشت”

    اضافه کردن نظر