ساندویچ ذرت و پنیر

ساندویچ ذرت و پنیرReviewed by مهربانو on Feb 20Rating: 5.0ساندویچ ذرت و پنیرمایه درونی این ساندویچ بر اساس سلیقه شخصی شما عزیزان قابل تغییر است .

مایه درونی این ساندویچ بر اساس سلیقه شخصی شما عزیزان قابل تغییر است .

مواد لازم :

ذرت شیرین (کنسرو) ۱ پیمانه

نان باگت اندازه متوسط  ۴ عدد

گوشت چرخ کرده ½ پیمانه

رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری

جعفری خرد شده ۲ قاشق غذاخوری

پنیر موزارلا ۵۰ گرم

نمک و فلفل و آویشن به میزان دلخواه

طرز تهیه :

نان باگت ها را به دو قسمت تقسیم کرده (به عرض) قسمت پشتی نان را نازک جدا کرده و خمیر درون قسمت رو را خارج می کنیم.

برای تهیه مایه درونی ، گوشت چرخ کرده را اندکی تفت داده و رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم. جعفری خرد شده و ذرت شیرین را افزوده و کمی روی حرارت هم می زنیم تا رب گوجه به تمامی مواد برسد. در پایان نمک و فلفل و آویشن را اضافه کرده و بعد از هم زدن حرارت را خاموش می کنیم.

نان باگت ها را در سینی فر چیده و درون آنها را با مقداری از مایه پر می کنیم و روی هرکدام مقداری پنیر موزارلا می پاشیم . سپس در فر با دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه می گذاریم (در حدی که روی آن طلایی شود).

سپس با سس گوجه فرنگی یا هر سس دیگری نوش جان کنید.

DSC08054

مطالب مرتبط :
پیتزا پیتزابادمجان

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “ساندویچ ذرت و پنیر”

    اضافه کردن نظر