ساندویچ خمیری

ساندویچ خمیریReviewed by مهربانو on May 14Rating:

این غذا به جای ساندویچ نان باگت برای وعده شام می تواند بسیار مناسب باشد.

مواد لازم : آرد ۳و ۱/۲ پیمانه               مواد میانی: پیاز ۱ عدد متوسط

خمیر مایه ۱ قاشق غذاخوری                 فلفل دلمه ۱ عدد متوسط

نمک کمی                                         گوشت چرخ کرده ۱۵۰گرم

شکر ۱ قاشق چایخوری                        نمک و فلفل به میزان دلخواه

شیر ولرم ۱و ۱/۲ پیمانه

تخم مرغ ۲ عدد

روغن مایع ۱/۲ پیمانه

کره نرم ۵۰ گرم

طرز تهیه: مایه خمیر و نمک و شکر را در شیر حل کرده آرد را افزوده هم می زنیم. ۱ عدد تخم مرغ را شکسته و اضافه می کنیم روغن مایع و کره را افزوده مخلوط می کنیم وروی آن را پوشانده به مدت نیم ساعت در دمای اتاق استراحت می دهیم. برای تهیه مواد میانی ابتدا پیاز را ریز خرد کرده کمی تفت می دهیم و گوشت چرخ کرده را افزوده تفت می دهیم در پایان فلفل دلمه خیلی ریز شده را افزوده کمی تفت می دهیم نمک و فلفل را اضافه کرده از روی اجاق برمی داریم کمی آرد به خمیر افزوده ورز می دهیم تا بدست نچسبد خمیر را روی تخته با وردنه باز می کنیم و مقداری از موا میانی را درون آن می ریزیم و خمیر را لول می کنیم. سپس روی خمیر را کمی از زرده تخم مرغ زده کنجد می پاشیم. در فر برقی با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد می گذاریم تا طلایی شود.

مطالب مرتبط :
benye dolme-bademjan2 kobbeh loobia-polo zaatar

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “ساندویچ خمیری”

    اضافه کردن نظر