زولبیا

زولبیاReviewed by مهربانو on Jul 22Rating: 5.0زولبیازولبیا میهمان همیشگی سفره های افطار است. که می توان به سادگی آن را در منزل تهیه کرد و با طعم خانگی آن نیز آشنا شد.

زولبیا میهمان همیشگی سفره های افطار است. که می توان به سادگی آن را در منزل تهیه کرد و با طعم خانگی آن نیز آشنا شد.

مواد لازم :                                                     مواد لازم برای شهد :

پودر نشاسته ۱ پیمانه                                      شکر ۳ پیمانه

آرد سفید ۱ پیمانه                                            آب ۱ و ۱/۲ پیمانه

بکینگ پودر ۲ قاشق مرباخوری                      گلاب ۱/۲ پیمانه

آب ۱و ۱/۲ پیمانه                                        آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری

خمیر مایه فوری ۱/۲ قاشق غذاخوری            زعفران آسیاب شده ۱/۲ قاشق چایخوری

نمک ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه :

مواد خشک ؟(نشاسته و آرد سفید و بکینگ پودر) را با آب مخلوط کرده و مایه خمیر فوری و نمک را اضافه می کنیم. و خوب مخلوط می کنیم تا مواد به خورد هم بروند. سپس خمیر را ۲ ساعت در ظرف دربسته  استراحت می دهیم. بعد از این زمان، روغن را در ماهیتابه ریخته می گذاریم داغ شود. خمیر را در قیف با سر نازک یا در ظرف سس گوجه فرنگی ریخته و در ماهیتابه به شکل مدور می ریزیم و می گذاریم تا طلایی رنگ شود. و همانطور داغ درون شهد می اندازیم تا شهد به خورد آن رود.(شهد باید سرد شده باشد)

طرز تهیه شهد :

شکر را در آب و گلاب حل کرده و آبلیمو و زعفران  را اضافه می کنیم. و روی حرارت می گذاریم و کمی هم می زنیم تا به قُل بیافتد . قبل از اینکه خیلی غلیظ شود. حرارت را خاموش می کنیم.

DSC07185

 

مطالب مرتبط :
ستاره-شیرین کیک-زعفرانی DSC06478 golhaye-beheshti DSC05373

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “زولبیا”

    اضافه کردن نظر