ریحان پلو

ریحان پلوReviewed by مهربانو on May 26Rating:

برگ ریحان قرمز(بنفش) عموماً عمر کوتاهی دارد و به سرعت از بین می رود برای جلوگیری از دور ریز شدن آن می توانید این پلو را تهیه کرده نوش جان بفرمایید.

مواد لازم: برگ ریحان ۲۰۰ گرم

پیاز ۱ عدد متوسط

برنج۲ پیمانه

گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم

رب گوجه فرنگی ۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری

نمک و ادویه پلویی به میزان دلخواه

برای تهیه مایه ابتدا پیاز را ساطوری کرده کمی تفت می دهیم سپس گوشت چرخ کرده را به آن افزوده تفت می دهیم تفت که به نیمه رسید ریحان را اضافه می کنیم( برای از بین نرفتن خواص برگ ریحان آن را درشت خرد کنید) پس از اینکه برگ ریحان را افزودیم بلافاصله رب گوجه و نمک و ادویه را اضافه می کنیم و سریع از حرارت برمی داریم زیرا برگ ریحان نباید حرارت مستقیم زیادی ببیند.

برای تهیه پلو ابتدا برنج را ۱-۲ ساعت قبل از پخت خیس می کنیم . موقع پخت قابلمه را تانیمه آب میریزیم و روی حرارت می گذاریم تا بجوشد سپس آب برنج خیس خورده را آرام دور ریخته برنج را در آب در حال جوشیدن می ریزیم.(اگر آبی که برنج در آن خیس خورده را دور نریزیم برنج خیلی نرم و لِه می شود ) زیر اجاق را زیاد کرده بعد از حدود ۱۰ دقیقه برنج را آب کش میکنیم . کف قابلمه را کمی روغن زده برنج را به قابلمه برمی گردانیم و مایه را به آن افزوده هم می زنیم تا مایه به همه برنج برسد. می گذاریم برنج دم بکشد. این مقادیر بسیار کم است و حدوداً برای دو الی سه نفر می باشد بنا به سلیقه خود می توانید نسبت برنج به مایه را کم و زیاد کنید.

مطالب مرتبط :
DSC07953 DSC06319 shevid tahchin-bademjan halim-bademjan

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “ریحان پلو”

    اضافه کردن نظر