رنگینک

رنگینکReviewed by مهربانو on Aug 15Rating:

رنگینک اصالتاً یک دسر جنوبی است ولی امروزه در هر جای ایران تهیه می شود و در شبهای ماه رمضان می تواند بسیار مقوی و خوش طعم باشد.

مواد لازم : خرما ۲۰ عدد

گردو نصف تعداد خرما

پودر پسته ۱ قاشق غذا خوری

آرد ۱پیمانه

روغن مایع ۱/۲ پیمانه

دارچین ۱ قاشق مرباخوری

شکر ۱ قاشق مرباخوری

کنجد کمی

طرز تهیه : هسته خرما ها را جدا کرده به جای آن نصف گردو در خرما ها می گذاریم. ( برای رنگینک به جای خرما بهتر است از رطب استفاده کنید چون نرمتر است و خوش طعم تر می شود ولی در صورت عدم وجود رطب از خرما استفاده کنید) سپس خرما ها را در ظرف بنا به سلیقه خود عمودی یا افقی می چینیم. آرد را کمی بو می دهیم و روغن را افزوده تفت می دهیم تا رنگ آن کاهی شود. روی خرما ها پودر پسته می ریزیم و آرد سرخ شده که به موجب روغن زیاد آن از حالت پودری در آمده روی خرما و پودر پسته پرس می کنیم تا کاملاً روی آنها را بپوشاند سپس دارچین را پاشیده شکر را می پاشیم و در پایان با کمی کنجد تزیین می کنیم. 

مطالب مرتبط :
فانتزی کالباس-مرغ باقلوا سالاد DSC07970

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “رنگینک”

    اضافه کردن نظر