دو نوع پلو بدون گوشت

دو نوع پلو بدون گوشتReviewed by مهربانو on Sep 29Rating:

مواد لازم : برنج دو پیمانه

زرشک ۱/۳ پیمانه

سیب زمینی ۱ عدد بزرگ

پیاز ۲ عدد متوسط

زردچوبه ۱ قاشق مرباخوری

نمک به میزان دلخواه

ابتدا برنج شسته و در ظرفی می گذاریم تا خیس بخورد. سپس سیب زمینی را نگینی خرد کرده سرخ می کنیم و کنار می گذاریم. بعد پیاز را به صورت ساطوری خرد کرده کمی تفت می دهیم درحین تفت دادن زردچوبه اضافه می کنیم در پایان زرشک را کمی حرارت داده نمک می زنیم. برنج را به شیوه ای که قبلاً در بخش پلو رنگین گفته شده می پزیم و در پایان مواد آماده شده را روی آن قرار می دهیم.

مواد لازم : برنج ۲ پیمانه

رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری

سیب زمینی ۲ عدد متوسط

پیاز ۱ عدد متوسط

گوجه فرنگی ۲ عدد متوسط

نمک و ادویه به میزان دلخواه

ابتدا همانطور که گفته شد برنج را خیس می کنیم . سپس سیب زمینی را نگینی خرد کرده سرخ می کنیم و کنار می گذاریم . پیاز را خلالی ریز خرد کرده کمی با زردچوبه تفت می دهیم تا شیرینی پیاز گرفته شود. سپس گوجه را نگینی خرد کرده کمی تفت می دهیم( گوجه نباید زیاد تفت داده شود زیرا سریع لِه شده و می سوزد) ربرا افزوده تفت می دهیم و نمک را اضافه می کنیم تمامی مواد را با هم مخلوط می کنیم. برای پختن برنج مقداری آب در قابلمه گذاشته روی حرارت قرار می دهیم همین که به قل قل افتاد برنج خیس خورده را در آن میریزیم ( آب برنج خیس خورده را دور بریزید زیرا سبب نرم شدن برنج می شود) حرارت را زیاد می کنیم بسته به برنجی که استفاده می کنید قبل از اینکه کاملاً نرم شود آبکش می کنیم. کف قابلمه را روغن می ریزیم و برنج را در قابلمه قرار می دهیم مایه آماده شده را به برنج اضافه می کنیم و کاملاً مخلوط می کنیم تا برنج رنگ بگیرد بعد زیر قابلمه را شعله پخش کن گذاشته حرارت را زیاد می کنیم ۲-۳ زمان می دهیم و حرارت را کاملاً کم می کنیم ۵-۱۰ بعد برنج آماده است.

مطالب مرتبط :
DSC07953 DSC06319 shevid tahchin-bademjan halim-bademjan

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “دو نوع پلو بدون گوشت”

    اضافه کردن نظر