دلمه فلفل دلمه ای

دلمه فلفل دلمه ایReviewed by مهربانو on Dec 31Rating:

دلمه را با سبزیجات مختلفی تهیه می کنند که طعم و طرز تهیه آنها اندکی با هم تفاوت دارد زیرا مقدار زمانی که سبزیجات نیاز به طبخ دارند و نحوه طعم دار کردنشان با هم متفاوت است.

مواد لازم (۵-۶ عدد) :                         مواد لازم برای سس :

فلفل دلمه ای ۶ عدد                          گوجه فرنگی ۴ عدد

برنج ۱/۲ پیمانه                                 رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری

گوشت چرخ کرده ۵ قاشق غذاخوری     روغن مایع ۱ قاشق مربا خوری

گشنیز ۲ قاشق غذاخوری                   نمک و فلفل به میزان دلخواه

پیاز ۱ عدد متوسط

زرشک ۱/۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه :

برای تهیه مایه ، ابتدا برنج را به مدت ۳-۴ ساعت می گذاریم خیس بخورد. در این مدت پیاز را ریز خرد کرده و تفت می دهیم در حین تفت دادن پیاز گوشت چرخ کرده را نیز اضافه می کنیم و تفت می دهیم . در آخر کمی گشنیز خرد شده را تفت داده. زرشک را شسته و با مایه مخلوط می کنیم و حرارت را خاموش می کنیم. بعد از اینکه برنج خیس خورد آب آن را دور ریخته و برنج را در ظرفی با بقیه مواد مخلوط می کنیم و نمک و فلفل می زنیم.

برای تهیه سس ، گوجه را با مخلوط کن میکس می کنیم یا با رنده ریز، رنده می کنیم. و با رب گوجه و روغن مایع و نمک و فلفل مخلوط می کنیم. و نیمی از آن را کف قابلمه می ریزیم

درون فلفل دلمه را با نوک چاقو خالی می کنیم . و مواد را درون آن می ریزیم و کنار هم می چینیم و بقیه سس را روی آن می ریزیم و با حرارت کم به مدت ۴۵ دقیقه می گذاریم جا بیافتد.

مطالب مرتبط :
dolme-kadoo

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “دلمه فلفل دلمه ای”

    اضافه کردن نظر