دلمه برگ کلم

دلمه برگ کلمReviewed by مهربانو on Aug 24Rating:

مواد لازم: برگ کلم ۱ عدد بزرگ                      مواد سس: گوجه ۳ عدد متوسط

برنج ۱و۱/۲ پیمانه                                                          روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری

لپه ۴ قاشق غذاخوری                                                   رب گوجه۲ قاشق غذاخوری

شوید ۲ قاشق غذاخوری                                                نمک به میزان دلخواه

پیاز ۱ عدد بزرگ

گوشت چرخ کرده ۱ پیمانه

زرشک ۱قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه: ابتدا برگ کلم را در قابلمه پر از آب و نمک به مدت۳۰-۴۵ دقیقه آب پز می کنیم . برای تهیه مواد میانی برنج را خیس کرده پیاز را ریز کرده تفت می دهیم گوشت چرخ کرده را افزوده تفت می دهیم سپس شوید را افزوده کمی حرارت می دهیم در این مرحله زرشک و لپه را که از قبل پخته ایم اضافه کرده کمی حرارت داده نمک و فلفل می زنیم. تمامی مواد را به همراه برنج با یک استکان آب روی حرارت ملایم می گذاریم تا برنج کمی نرم شود. برنج که به همراه مواد حرارت دید کلم را با دقت برگ برگ میکنیم طوریکه برگ ها پاره نشود در هر برگ کمی مواد گذاشته برگ را به صورت رولی می پیچیم. قبل از اینکه دلمه ها را در قابلمه بچینیم کف قابلمه را کمی سس می ریزیم دلمه ها را روی هم با دقت چیده روی آنها را هم سس می ریزیم و به مدت ۲ ساعت روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

طرز تهیه سس: ابتدا گوجه ها را با مخلوط کن میکس کرده یا رنده می کنیم رب و روغن مایع را به آن اضافه می کنیم. در صورتی که میل دارید سس رقیقی داشته باشید می توانید به سس آب اضافه کنید.

مطالب مرتبط :

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “دلمه برگ کلم”

    اضافه کردن نظر