دسر کاستارد

دسر کاستاردReviewed by مهربانو on Aug 14Rating:

مواد لازم برای ۲ کاسه: پودر کاستارد ۱ قاشق غذا خوری

شکر ۲ قاشق غذاخوری سرخالی

شیر ۱ لیوان

طرز تهیه: ابتدا شکر را با شیر حل میکنیم سپس پودر کاستارد را اضافه می کنیم. و آرام آن را حل میکنیم تا گلوله نشود. بعد روی حرارت متوسط می گذاریم. و۸-۱۰ دقیقه آرام هم میزنیم . در این لحظه دسر ما شروع به قل زدن می کند پس از اینکه ۲-۳ قل زد حرارت را خاموش می کنیم.( هرچه بیشتر قل بزند غلیظ تر می شود.) پس از اینکه دسر را در ظرف ریختیم سعی کنید ظرف تکان نخورد چون دسر ترک می خورد و بد شکل خواهد شد. بر مبنای سلیقه خود می توانید این دسر را سرد یا با دمای معمولی میل کنید.

مطالب مرتبط :

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “دسر کاستارد”

    اضافه کردن نظر