دسر سیب و دارچین

دسر سیب و دارچینReviewed by مهربانو on Oct 10Rating: 5.0دسر سیب و دارچیناین دسر برای شبهای زمستان بسیار مناسب می باشد و به سادگی تهیه می شود.

این دسر برای شبهای زمستان بسیار مناسب می باشد و به سادگی تهیه می شود.

مواد لازم :

سیب زرد ۳ عدد

عسل ۱و ۱/۲ قاشق غذاخوری

دارچین ۱/۲ قاشق مرباخوری

 

طرز تهیه :

سیب را پوست کنده و ریز می کنیم. سپس در ماهیتابه با ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع سرخ می کنیم و از ماهیتابه خارج می کنیم. همانطور که داغ است عسل را به آن اضافه می کنیم و دارچین را افزوده و هم می زنیم. تا مواد به خورد هم بروند و همانطور داغ سرو می کنیم.

DSC07681

مطالب مرتبط :
مرغ-مخصوص appleckake mafin-albaloo chorak ranginak

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • ۲ نظر در “دسر سیب و دارچین”
    ترانه طوطی در تاریخ دی 12, 1392 ساعت 08:07

    اصولا سرخ کردن کار غلطی است . سیب دراین دسر در حقیقت با کمی کره وآب تفت داده وهمزمان بخار پز می شود وضمن پختن-پنج دقیقه- کشمش هم به آن اضافه می شود . سپس در کاسه های کوچک که قبلا در آن جو پرک در آب جوش نرم شده وعسل ریخته ایم سرو می شود باید روی آن دارچین ریخت وداغ داغ در زمستان سرد میل کرد .خرده مغز گردو هم دلبخواه رویش می ریزیم . جو پرک را می شود قبلا کمی با آب جوش پخت وسپس عسل اضافه کرد . البته در کانادا اینطوری تهیه می کنند.

    مهربانو در تاریخ دی 12, 1392 ساعت 23:15

    ممنون از روشی که ارائه دادین. منتها این دسر با دسری که شما آموزش دادید متفاوته و هر کدوم در جایگاه خودش خوش طعمه و این نکات ریز به ذائقه افراد برمیگرده.

    اضافه کردن نظر