دسر آلبالو

این دسر به سبب وجود نشاسته در آن و خنک سرو شدن آن  دسر مناسبی برای هوای نسبتاً گرم یا معتدل این فصل از سال است.

مواد لازم :

پودر نشاسته۱و۱/۴  قاشق غذاخوری

شکر ۲ قاشق غذاخوری

آب ۱ لیوان

شهد آلبالو ۱ قاشق غذاخوری

خامه آماده و مربای آلبلو برای تزیین

طرز تهیه :

ابتدا نشاسته و شکر را در آب حل می کنیم.(آب باید خنک باشد وگرنه نشسته گلوله می شود) سپس شهد را افزوده هم می زنیم و روی حرارت کم می گذاریم . حدود ۱۰-۱۵ دقیقه هم می زنیم تا ته نگیرد وقتی که شروع به قُل زدن کرد بعد از چند قُل حرارت را خاموش می کنیم. و در ظرف دسر یا هر ظرف مناسب دیگر می ریزیم. (باید سریع دسر را بریزید تا در قابلمه نبندد) حدود نیم ساعت در دمای اتاق می گذاریم تا خنک شود و بعد به مدت ۳-۴ ساعت در یخچال می گذاریم تا کاملاً سرد و سفت شود. در آخر با قرار دادن ظرف زی آب گرم دسر را در ظرف مناسب برمی گردانیم و با خامه آماده (به صورت افشانه در بازار موجود می باشد) و مربای آلبالو تزیین می کنیم.

مطالب مرتبط :
DSC08118 DSC07681 neshaste thanksgiving-day-turkey-wallpapers-2-1024x768 دسر

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “دسر آلبالو”

    اضافه کردن نظر