دال عدس

دال عدسReviewed by مهربانو on Nov 4Rating:

مواد لازم: عدس قرمز ۱پیمانه

سیب زمینی ۱ عدد متوسط

پیاز ۱ عدد متوسط

سیر ۲ حبه

رب گوجه فرنگی ۲و ۱/۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و زردچوبه به میزان دلخواه

ابتدا عدس را تمیز شسته و می خیسانیم ( عدس قرمز نباید بیشتر از ۱ ساعت خیس بخورد) پیاز را ریز خرد کرده و کمی تفت می دهیم .سیب زمینی خام را رنده کرده و با کمی آب در حدی که روی آن را بپوشاند در قابلمه با حرارت کم می گذاریم تا کمی نرم شود(نباید لِه شود) سپس آب عدس را دور ریخته و به مواد درون قابلمه می افزاییم و آب را هم اضافه می کنیم. پس از حدود ۳۰-۴۰ دقیقه که عدس و سیب زمینی خوب نرم شدند سیر را ریز کرده و همراه رب و نمک و فلفل و زردچوبه می افزاییم و می گذاریم تا کاملاً جا بیافتد. در پایان ۱ قاشق مربا خوری آب لیمو اضافه می کنیم و پس از یکی دو قُل حرارت را خاموش می کنیم.

مطالب مرتبط :
10-Tricks-to-Beautiful-Healthy-Skin-and-Hair3 gheymeh graten کتلت تره لوبیا

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “دال عدس”

    اضافه کردن نظر