خورشت پرپین

خورشت پرپینReviewed by مهربانو on Sep 8Rating: 5.0خورشت پرپیناین خورشت اصالت جنوبی دارد و برای فصل تابستان مناسب می باشد زیرا طبع سبزی پرپین خنک می باشد.

این خورشت اصالت جنوبی دارد و برای فصل تابستان مناسب می باشد زیرا طبع سبزی پرپین خنک می باشد.

مواد لازم:

سبزی پرپین خرد شده ۲ پیمانه

پیاز ۱ عدد متوسط

لپه ۲ قاشق غذاخوری

گوشت گوسفند ۱۵۰ گرم

رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری سرخالی

آبلیمو ۱ قاشق مرباخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا گوشت را پاک کرده و با پیاز و سبزی پرپین تفت می دهیم. سپس آب ر ا اضافه کرده و رب گوجه  را افزوده و می گذاریم آرام بپزد. برای پختن لپه از شب قبل می گذاریم خیس بخورد و روز بعد آب آن رادور ریخته و با آب کم (در حدی که روی آن را بپوشاند ) روی حرارت کم می گذاریم بپزد. قبل از پختن کامل خورشت لپه ها را به آن اضافه می کنیم. و در پایان قبل از خاموش کردن حرارت نمک و فلفل و آبلیمو را می افزاییم و اجازه می دهیم. چند قُل بزند.

خورشت-پرپین

مطالب مرتبط :

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • ۲ نظر در “خورشت پرپین”
    شاه بی بی بوشهری در تاریخ مهر 23, 1393 ساعت 20:47

    سلام/ دستتون درد نکنه/ مواد لازم و توضیح دستور این غذا کامل ننوشتین

    مهربانو در تاریخ مهر 26, 1393 ساعت 12:10

    مواد لازم و دستوری که من باهاش طبخ می کنم. همینه. اگر شما دستور دیگه ای دارید خوشحال میشم به اشتراک بگذرید.

    اضافه کردن نظر