خورشت نازخاتون

خورشت نازخاتونReviewed by مهربانو on Nov 16Rating:

مواد لازم: بادمجان ۲ عدد متوسط

جعفری و گشنیز خرد شده ۲ پیمانه

پودر گردو ۱/۳ پیمانه

گوشت گوسفند ۲۵۰ گرم

پیاز ۲ عدد متوسط

آب نارنج یا آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه: ابتدا بادمجان را به طول بریده و نمک می زنیم و کنار می گذاریم.( بادمجان جزء مواد غذایی است که حاوی سودا می باشد و با نمک زدن سودای آن خارج میشود) پیاز را ریز خرد کرده و با زرد چوبه کمی تفت می دهیم سپس سبزی را افزوده و تفت می دهیم و پس از نیم ساعت بادمجان را از نمک شسته و سرخ می کنیم. در همین موقع پودر گردو را افزوده و کمی با سبزی و پیاز تفت می دهیم و آب و آب نارنج و نمک و فلفل را افزوده و می گذاریم تا چند قل بزند سپس بادمجان و گوشت (که از قبل پختیم) را اضافه کرده ۴۵دقیقه تا یک ساعت می گذاریم تا جابیافتد. برای پختن گوشت پس از تکه کردن و شستن گوشت آن را در قابلمه آب گذاشته روی حرارت ملایم می گذاریم.( دقت کنید که آب فقط کمی روی گوشت را بگیرد و حرارت حتماً کم باشد زیرا گوشت سفت می شود و برای از بین بردن بوی زخم گوشت می توانید از دارچین،آبلیمو،برگ بو،پوست پرتقال ریز شده استفاده کنید ولی ترجیحاً از آبلیمو و برگ بو با هم استفاده کنید.)

 

مطالب مرتبط :
ترشی Screenshot_2015-09-16-11-25-40 کتلت-بادمجان پیتزابادمجان DSC07885

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “خورشت نازخاتون”

    اضافه کردن نظر