خورشت قیمه بادمجان

خورشت قیمه بادمجانReviewed by مهربانو on Oct 28Rating: 5.0خورشت قیمه بادمجاناین خورشت غذایی اصیل ایرانی است و مادران عزیز ما آن را به بهترین نحو طبخ می کنند. و این دستور آموزش برای نو عروسانی است که به تازگی همدم گرمای آشپزخانه شده اند.

این خورشت غذایی اصیل ایرانی است و مادران عزیز ما آن را به بهترین نحو طبخ می کنند. و این دستور آموزش برای نو عروسانی است که به تازگی همدم گرمای آشپزخانه شده اند.

مواد لازم (برای ۲ نفر) :

لپه ۳ قاشق غذاخوری

بادمجان ۲ عدد متوسط

گوشت راسته ۲۵۰ گرم

لیمو عمانی ۱ عدد

رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری سرخالی

گوجه فرنگی ۱ عدد متوسط

پیاز ۱ عدد متوسط

آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری

شکر ۱/۲ قاشق چایخوری

نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه خورشتی به میزان دلخواه

طرز تهیه :

لپه را از شب قبل در ظرف آب می گذاریم خیس بخورد. گوشت را پس از پاک کردن و تکه کردن در قابلمه ای که آب روی گوشت را گرفته باشد به همراه آبلیمو می گذاریم با حرارت کم بپزد. لپه را نیز به همراه کمی آب (آبی که در آن خیس خورده بود دور می ریزیم) روی حرارت کم می پزیم. بعد از آماده شدن این دو. بادمجان را به طول بریده و نمک و می زنیم و حدود نیم ساعت کنار می گذاریم. سپس در روغن سرخ می کنیم . پیاز را ریز خرد کرده و با زرد چوبه تفت می دهیم. گوجه ر ا رنده کرده به همراه رب گوجه فرنگی به پیاز اضافه می کنیم. و کمی تفت می دهیم. گوشت را اندکی با مواد تفت داده بادمجان ها و لپه را روی مواد قرار می دهیم و آب را برای خورشت اضافه می کنیم. لیمو عمانی را با چنگال یا نوک چاقو سوراخ کرده و در خورشت می گذاریم. در پایان نمک و فلفل و شکر و ادویه خورشتی را اضافه می کنیم و زمان می دهیم تا جا بیافتد.

DSC07554

مطالب مرتبط :
ترشی Screenshot_2015-09-16-11-25-40 کتلت-بادمجان پیتزابادمجان DSC07885

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “خورشت قیمه بادمجان”

    اضافه کردن نظر