خورشت قورمه سبزی

خورشت قورمه سبزیReviewed by مهربانو on Jun 30Rating: 5.0خورشت قورمه سبزیقورمه سبزی غذای نام آشنا و خوش طعم ایرانی است. که اگثر بانوان ایرانی آشنا به طبخ آن هستند. ولی در این بخش می خواهم نکات ریزی را ذکر کنم تا قورمه سبزی شما مجلسی شده و خوش طعم در آید.

قورمه سبزی غذای نام آشنا و خوش طعم ایرانی است. که اگثر بانوان ایرانی آشنا به طبخ آن هستند. ولی در این بخش می خواهم نکات ریزی را ذکر کنم تا قورمه سبزی شما مجلسی شده و خوش طعم در آید.

مواد لازم :

پیاز ۲ عدد متوسط

لوبیا چیتی پخته شده ۲/۳ لیوان

سبزی قورمه (تره، جعفری، گشنیز ، شنبلیله) خرد شده ۲و ۱/۲ لیوان

لیمو عمانی ۲ عدد متوسط

گوشت خورشتی گوساله ۲۰۰ گرم

زردچوبه ۱ قاشق مرباخوری

پودر لیمو عمانی ۱ قاشق چایخوری

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه :

ابتدا گوشت را تکه کرده و شسته و در یک قابلمه همراه با آب و کمی آبلیمو روی حرارت کم می گذاریم تا گوشت بپزد و نرم شود.

لوبیا چیتی را که از شب قبل در آب گذاشته ایم خیس بخورد . آب آن را دور ریخته و در آب شیرین روی حرارت کم می گذاریم تا نرم شود.

سپس سبزی را خرد کرده و کنار می گذاریم. (شنبلیله باید کمتر از بقیه باشد تا خورشت تلخ نشود)

پیاز را ریز خرد کرده و می گذاریم تا تفت بخورد . حین سرخ شدن زردچوبه را اضافه می کنیم تا شیرینی پیاز را بگیرد.

در ظرف جداگانه ای سبزی را تفت می دهیم. سبزی را در حدی که سیه شود تفت ندهید ولی کاملاً خام هم از روی حرارت برندارید.

گوشت پخته شده را به پیازها افزوده و اندکی به همراه پیاز تفت می دهیم. و حین تفت دادن پودر لیمو را اضافه می کنیم.

در این مرحله گوشت و پیاز و سبیز را با هم مخلوط کرده. لوبیا چیتی را هم اضافه می کنیم.

لیمو عمانی را شسته و با نوک چاقو چند سوراخ روی آن ایجاد می کنیم و درون خورشت می اندازیم.

آب را افزوده و نمک و فلفل را اضافه می کنیم. و حدود ۳۵-۴۰ دقیقه زمان می دهیم تا روی حرار ت خیلی کم جا بیافتد.

ghormeh

 

مطالب مرتبط :
نخودفرنگی خورشت-پرپین DSC07725 DSC07554 nazkhatoon

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “خورشت قورمه سبزی”

    اضافه کردن نظر