خورشت قلیه ماهی

خورشت قلیه ماهیReviewed by مهربانو on Apr 4Rating: 5.0خورشت قلیه ماهی

این خورشت اصالتاً جنوبی است و با ماهی تهیه می شود که من برای سهولت کار و در دسترس بودن از کنسرو تن ماهی استفاده کرده ام.

مواد لازم :

سبزی قلیه ماهی ( گشنیز و جعفری و شنبلیله ) خرد شده ۲ لیوان

پیاز ۲ عدد متوسط

کنسرو تن ماهی ۱ قوطی

رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری سر خالی

تمر هندی ۱ قاشق غذاخوری

سیر ۴-۵ حبه

زردچوبه ۲ قاشق مرباخوری

نمک و فلفل به میزان دلخواه

ادویه خورشتی کمی

طرز تهیه :

ابتدا پیاز را ریز خرد کرده کمی با زردچوبه تفت می دهیم و سبزی را اضافه می کنیم و خوب سرخ می کنیم سیر را خرد کرده می افزاییم و  کمی تفت می دهیم.(سبزی را از قبل کمی بپزید تا آب آن کمی تبخیر شود). سپس تمر هندی را در یک کاسه آب فشار می دهیم و آب را از توری عبور داده صاف می کنیم و به سبزی و پیاز اضافه می کنیم. روغن موجود در قوطی تن ماهی را دور ریخته و تن ماهی را می افزاییم.   رب گوجه فرنگی را افزوده کمی هم می زنیم و آب را در پایان اضافه کرده می گذریم تا جا بیافتد قبل از خاموش کردن نمک و ادویه خورشتی و فلفل را می افزاییم.

قلیه

مطالب مرتبط :

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • یک نظر در “خورشت قلیه ماهی”
    eli در تاریخ اسفند 28, 1392 ساعت 00:38

    خیلی عالی بود
    حتما درستش میکنم

    خوشحال میشم از سایت ما هم دیدن کنید

    اضافه کردن نظر