خورشت شلغم

خورشت شلغمReviewed by مهربانو on Dec 21Rating:

مواد لازم:شلغم ۲ عدد متوسط

پیاز ۱ عدد متوسط

لپ۱/۲ پیمانه

گوشت ۲۵۰ گرم

رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی ۱ عدد

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه: ابتدا شلغم ها را پوست کنده به چهار قسمت تقسیم کرده و در آب روی حرارت کم می گذاریم تا پخته شود لپه را که از شب قبل خیسانده ایم در قابلمه با کمی آب در حدی که فقط روی آن را بپوشاند با حرارت کم می گذاریم تا نرم شود . گوشت را تکه کرده و شسته همراه با آبلیمو و برگ بو و آب می گذاریم تا کاملاً پخته  شود. سپس پیاز را ریز خرد کرده و کمی در روغن تفت می دهیم و گوجه فرنگی را رنده کرده و به پیاز افزوده می گذاریم تا کمی تفت داده شود در این مرحله رب گوجه را اضافه می کنیم و کمی این مخلوط را روی حرارت نگه می داریم سپس لپه و شلغم و گوشت و لیمو عمانی را افزوده آب در حدی که روی آن را بپوشاند اضافه می کنیم و نمک و فلفل را می افزاییم می گذاریم تا کاملاً جا بیافتد.

مطالب مرتبط :
shalgham

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “خورشت شلغم”

    اضافه کردن نظر