خورشت بامیه

خورشت بامیهReviewed by مهربانو on Dec 2Rating: 5.0خورشت بامیهاین خورشت به شیوه های متفاوتی تهیه می شود ولی این روش مختص خوزستانی های عزیز می باشد.

این خورشت به شیوه های متفاوتی تهیه می شود ولی این روش مختص خوزستانی های عزیز می باشد.

مواد لازم :

بامیه ۱۵۰ گرم

گوشت گوسفندی ۱۵۰ گرم

پیاز ۲عدد متوسط

گوجه فرنگی ۲ عدد متوسط

رب گوجه ۲ قاشق غذاخوری سر پر

نمک و فلفل به میزان لازم

تمر هندی ۱ قاشق مرباخورب سرخالی

طرز تهیه:

ابتدا گوشت را پاک کرده ، خرد می کنیم. پیز را ریز خرد کرده و همراه با گوشت کمی تفت داده و اندکی با زردچوبه تفت می دهیم. سپس گوجه فرنگی ها را رنده کرده و به گوشت و پیاز اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم. سپس کمی آب افزوده و می گذاریم تا گوشت به خوبی بزد. پس از پخت گوشت رب گوجه را افزوده و کمی هم می زنیم . نمک و فلفل را اضافه می کنیم. و برای تهیه تمر هندی. تمر را در یک کاسه کوچک آب خوب فشار می دهیم تا همه تمر از هسته جدا شود. سپس آب را از آبکش عبور داده در خورشت می ریزیم. و کمی هم می زنیم. در پایان بامیه ها را که قبلاً پخته ایم اضافه می کنیم و می گذاریم تا جا بیافتد. (دقت کنید نگذارید بامیه ها لِه شوند.)   (برای پختن بامیه: سر و ته بامیه ها را زده و خوب با آب می شوییم. سپس درون قابلمه آب روی حرارت کم می گذاریم تا آب پز شود)

DSC07725

مطالب مرتبط :
کوفته

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “خورشت بامیه”

    اضافه کردن نظر