خورشت بادمجان

خورشت بادمجانReviewed by مهربانو on Sep 9Rating:

مواد لازم: بادمجان ۲ عدد متوسط

گوجه فرنگی ۲ عدد متوسط

گوشت گوساله ۲۰۰ گرم

رب گوجه ۲ قاشق غذاخوری

آب لیمو ۱ قاشق مربا خوری

شکر ۱ قاشق مرباخوری

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه: ابتدا بادمجان را پوست کنده بسته به سلیقه اما به طول نصف می کنیم و نمک می زنیم ( بادمجان اگر بدون نمک زدن قبل از پخت مصرف شود هم تلخ مزه می شود و هم خاصیت سوداوی زیادی خواهد داشت که مضر می باشد) سپس بادمجان را به مدت نیم تا۱ ساعت کنار می گذاریم . در این مدت گوشت را که از قبل تکه کرده ایم در قابلمه آب گذاشته با چند برگ از برگ بو و ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو می گذاریم ۲تا ۳ ساعت بپزد. ( برای پخت گوشت آب نباید زیاد باشد فقط در حدی که روی گوشت را بپوشاند. و حرارت هم زیاد نباشد زیرا باعث سفت شدن گوشت می شود) ( برای پخت گوش بهتر است که از برگ بو به جای چوب دارچین یا پیاز استفاده کرد زیرا دارچین عطر خود را به گوشت می دهد و این برای برخی غذاها جالب نیست و پیاز کاملاً بوی بد گوشت را نمی گیرد) در این مرحله بادمجان را از نمک اضافی شسته و در روغم کمی سرخ می کنیم فقط در حدی که طلایی شود سپس گوجه را به حلقه های بزرگ تقسیم کرده کمی سرخ می کنیم این مواد را همراه باگوشت در قابلمه گذاشته سس را به آن اضافه می کنیم . برای تهیه سس ابتدا رب را با ۲لیوان آب جوش حل می کنیم( مقدار آب بسته به سلیقه شماست که خورشت را رقیق یا غلیظ می پسندید) نمک و فلفل وآبلیمو و شکر را به آن اضافه کرده مخلوط می کنیم و روی مواد می ریزیم . خورشت را حدود ۴۵ دقیقه تا۱ ساعت با حرارت کم می پزیم. (برای خورشت بادمجان باید از کمی شکر استفاده کرد زیرا بادمجان به علت طبع سوداوی آن به هنگام خوردن گرمای خاصی به کام می دهد که شکر این حالت را مطبو ع می سازد لازم به ذکر است که این مقدار شکر اصلاً خورشت را شیرین نمی کند)

 

مطالب مرتبط :
ترشی Screenshot_2015-09-16-11-25-40 کتلت-بادمجان پیتزابادمجان DSC07885

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “خورشت بادمجان”

    اضافه کردن نظر