خورشت آلو اسفناج

خورشت آلو اسفناجReviewed by مهربانو on Jul 23Rating:

مواد لازم: اسفناج ریز خرد شده ۷ قاشق غذا خوری

آلوچه متوسط  یک پیمانه

پیاز متوسط ۲ عدد ساطوری شده

گوشت مغز ران ۲۵۰ گرم

آب ۱و۱/۲ لیوان

زعفران دم کرده ۱/۲ استکان

روغن برای تفت دادن

نمک و فلفل و زردچوبه به میزان دلخواه

 ابتدا گوشت را جدا با ۳ لیوان آب می پزیم تا موقع پخت خورشت گوشت نرم باشد و خورشت سریعتر جا بیافتد و طعم خورشت کامل به خورد گوشت برود.(برای از بین بردن بوی بد گوشت از ۳-۴ برگ بو و ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو استفاده می کنیم.) پس از اینکه گوشت را پختیم (البته نمی گذرایم گوشت لِه شود) قبل از اینکه پیاز را تفت دهیم آوچه ها را در ظرف آب نگه میداریم تا در خورشت زیبا و درشت شوند. سپس به سراغ پیاز رفته آن را با۲ قاشق غذاخوری روغن مایع در حدی که طلایی شود تفت می دهیم (برای از بین بردن طعم شیرین پیاز در غذا و خوش طعم شدن آن پس از اینکه کمی پیاز را تفت دادیم قبل از اینکه کاملاً طلایی شود یک قاشق مربا خوری زردچوبه به آن اضافه می کنیم)پس از تفت دادن پیاز اسفناج را در ظرف دیگری با ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع تفت می دهیم البته اسفناج را نباید زیاد تفت بدهیم. در این مرحله گوشت را افزوده کمی با اسفناج تفت می دهیم و بقیه مواد را اضافه میکنیم . فقط زعفران را پس از اینکه خورشت یکی دوبار قل زد می افزاییم.

 

مطالب مرتبط :

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “خورشت آلو اسفناج”

    اضافه کردن نظر