خواص زردآلو

خواص زردآلوReviewed by مهربانو on Jul 22Rating:

زردآلو میوه ایست دارای ویتامین های A، C و آهن ،ویتامین های موجود در زردآلو از چشم و قلب محافظت میکند. زردآلو سرشار از بتاکاروتن است. تیره تر شدن رنگ نارنجی زردآلو نشان بیشتر شدن بتاکاروتن میوه است. وجود بتاکاروتن در میوه مانع بروز بیماریهای قلبی،سکته بعضی سرطان ها و آب مروارید می شود.وجود بتاکاروتن و لیکوپن در زردآلو به عنوان آنتی اکسیدان عمل کرده از افزایش کلسترول و بروز بیماری قلبی جلوگیری میکند.

 

 

 

 

 

 

 

 

مغز هسته زردآلو گرم و خشک و برگ آن سرد و خشک است.روغن هسته زردآلو باعث نرمی پوست می شود. روغن مغز هسته اگر تلخ باشد از بین برنده کرم معده و روده، ورم مقعد و سنگ مثانه خواهد بود.دم کرده برگ زردآلو برای رفع اسهال و چند قطره آن برای درد گوش مفید می باشد.

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “خواص زردآلو”

    اضافه کردن نظر