خواص انبه

خواص انبهReviewed by مهربانو on Jul 1Rating: 5.0خواص انبهاز میوه و پوست انبه علاوه بر ترشی و مربا ، عصاره ای درست می کنند که دارای اثر قابض است. همچنین غرغره این عصاره بصورت مخلوط با کمی آب، برای گلودرد مفید است.

از میوه و پوست انبه علاوه بر ترشی و مربا ، عصاره ای درست می کنند که دارای اثر قابض است. همچنین غرغره این عصاره بصورت مخلوط با کمی آب، برای گلودرد  مفید است.

یک قاشق چایخوری پوست کوبیده آن به میزان دو مرتبه در روز برای اسهال مفید است.

کلیه و مثانه راتقویت می کند.

برای افراد لاغر ، چاق کننده است.

عطش را برطرف می کند

برای تنظیم فشارخون در افرادی که فشارخون بالایی دارند مفید است.

با مصرف انبه یکباره قندخون افزایش پیدا می کند و ترشح انسولین زیاد می شود. در این صورت قند به داخل سلولها وارد شده و انسولین کاهش پیدا می کند به همین سبب  باعث احساس گرسنگی می شود.

برای افراد دیابتی با احتیاط مصرف شود.

انبه جذب آهن مواد غذایی را افزیش میدهد به همین علت برای کم خونی مفید می باشد.

انبه طبع گرمی دارد به همین علت از مصرف زیاد آن باید خودداری کرد.

321590_595732317105793_32030680_n

مطالب مرتبط :
pregnant_african_woman_taking_vitamins_bld039097

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “خواص انبه”

    اضافه کردن نظر