حلیم بادمجان

حلیم بادمجانReviewed by مهربانو on Nov 27Rating:

حلیم بادمجان غذای نام آشنایی است که با شیوه های مختلفی تهیه می شود و به همین سبب با تفاوت کم طعم های متنوعی دارد.

مواد لازم :

بادمجان ۳ عدد متوسط

لوبیا سفید ۱ پیمانه

عدس سبز ۱/۲ پیمانه

برنج ۱/۲ پیمانه

پودر گردو ۱/۳ پیمانه

پیاز ۱ عدد کوچک

نعناع خشک ۲ قاشق غذاخوری

آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری

محلول زعفران ۱/۴ پیمانه

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه:

عدس و لوبیا را از شب قبل می گذاریم خیس بخورد (برای از بین رفتن نفخ حبوبات چند بار آب آنها را عوض کنید) برنج را ۲ ساعت قبل از پخت می گذاریم خیس بخورد. عدس و لوبیا را هرکدام جدا با کمی آب در حدی که روی آن را بگیرد با حرارت کم می گذاریم بپزد. در قابلمه کمی آب ریخته می گذاریم بجوشد و بعد آب برنج را ریخته برنج را درون آب جوش می ریزیم و با حرارت کم می گذاریم نرم شود. بادمجان را حلقه بریده ،نمک می زنیم و نیم ساعت بعد سرخ می کنیم. بعد از نرم شدن برنج حبوبات و بادمجان سرخ کرده را به آن اضافه می کنیم. پودر گردو، نمک و فلفل و آبلیمو را به همراه مقداری آب (بستگی به سلیقه شما دارد که دوست داشته باشید حلیم رقیق یا غلیظ باشد) می گذاریم تا جابیافتد. ده دقیقه قبل از خاموش کردن حرارت محلول زعفران را می ریزیم. (زعفرن را با ۱ حبه یخ در یک فنجان به مدت نیم ساعت بگذارید تا یخ آب شود.اینگونه رنگ زعفران سرخ تر می شود) بعد از اینکه جا افتاد با گوشت کوب برقی یا دستی تمام مواد را یکدست می کنیم و روی حلیم را با پیاز و نعناع داغ تزیین می کنیم. 

مطالب مرتبط :
ترشی Screenshot_2015-09-16-11-25-40 کتلت-بادمجان پیتزابادمجان DSC07885

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “حلیم بادمجان”

    اضافه کردن نظر