حلوای لبو

حلوای لبوReviewed by مهربانو on Dec 16Rating: 5.0حلوای لبودر این روزهای سرد زمستانی عموماً در منزل اکثر ایرانیان بساط چغندر به راه است. حال من با طبخ این حلوا خواستم ذائقه ظریف ایرانی را کمی شیرین تر کنم.

در این روزهای سرد زمستانی عموماً در منزل اکثر ایرانیان بساط چغندر به راه است. حال من با طبخ این حلوا خواستم ذائقه ظریف ایرانی را کمی شیرین تر کنم.

مواد لازم :

چغندر ۳ عدد متوسط

آرد گندم ۱/۲ پیمانه

شکر ۱/۴ پیمانه

پودر هل ۱/۲ قاشق چایخوری

روغن مایع ۳  قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

ابتدا چغندر ها را به شکل نگینی خرد کرده و در قابلمه آب مب گذاریم روی حرارت کم بپزد. سپس آنها را یا در غذا ساز ریخته و یا با گوشت کوب برقی کاملاً لِه می کنیم و به شکل پوره در می آوریم. در ماهیتابه آرد را روی حرارت کمی بو داده و سپس روغن را به آن اضافه کرده و کمی تفت می دهیم ( دقت کنید آرد اصلاً نسوزد) در این مرحله لبو پوره شده و شکر و هل را افزوده و خوب هم می زنیم. تا مواد به شکل کرم مانند درآیند. در پایان با خلال پسته و بادام نصف شده تزیین می کنیم.

DSC07982

مطالب مرتبط :

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “حلوای لبو”

    اضافه کردن نظر